KOSMETICKÉ ZNAČKY, KOSMETIKA

AROMATIKA-DĚTSKÁ KOSMETIKA NEJEN PRO DĚTI :)

AROMATIKA-DĚTSKÁ KOSMETIKA

Představujeme Vám dětské olejíčky značky AROMATIKA. Tyto olejíčky jsou vhodné nejen pro děti, ale i dospělé-na odlíčení i té nejcitlivější pleti i jemné pokožky kolem očí a na masáž.

  • Splňuje všechny požadavky na péči o pokožku kojence
  • Navržena speciálně na ochranu jemné pokožky dítěte.
  • Použity pouze čisté a přírodní suroviny, které splnily přísné laboratorní kontroly.
  • Receptura je navržena s ohledem na použití nejúčinnějších a nejbezpečnějších vlastností léčivých rostlin, je tak zaručena vysoká mikrobiologická bezpečnost výrobků.
  • Neobsahuje látky ropného původu (parafínové a minerální oleje).
  • Neobsahuje potenciálně agresivní povrchově aktivní látky, jako jsou laurylsulfáty (SLES-SLS).
  • Neobsahuje barviva a konzervační látky.
  • Neobsahuje parabeny.
  • Pohodlné balení s dávkovačem, které usnadňuje každodenní použití.
  • Obal je vyroben z netoxických materiálů

 

Základní suroviny, použité při výrobě dětské kosmetiky „AROMATIKA“ a jejich vlastnosti.

 

Mandlový olej – jemný a lehký olej, které velmi jemně pečuje o jakýkoliv typ pokožky. Snižuje podráždění a zánět, chrání před sluncem. Je ideální pro péči o pokožku dítěte v jakémkoli věku.

Jojobový olej – olej při nanášení na pokožku vytváří vrstvu, která propouští vzduch. Tato vrstva pomáhá udržovat vlhkost bez toho, aby ovlivnila funkci pokožky. Ve svých vlastnostech představuje kapalný vosk a dobře tak chrání jemnou pokožku před povětrnostními a teplotními změnami.

Aloe vera olej – odstraňuje suchost, svědění, opruzeniny. Regeneruje a zklidňuje pokožku. Zabraňuje vzniku pupínků , potniček (miliaria).

Olej z pšeničných klíčků – dokonale hydratuje a vyživuje pokožku. Velkou výhodou oleje je jeho vysoký obsah vitamínů E, A, D, jakož i lecithinu a enzymů.

Slunečnicový olej – hydratuje a vyživuje pokožku, změkčuje a urychluje regeneraci.

Esenciální levandulový olej – odstraňuje šupinatění a podráždění. Zklidňuje nervový systém, má antiseptický účinek.

Extrakt měsíčku – má hojivé, protizánětlivé účinky, podporuje regeneraci, obnovuje pokožku, zvyšuje sílu kapilár. Dokonale se vyrovná s pupínky a dalšími zánětlivými procesy. Přírodní UV filtr.

Extrakt dvouzubce – zjemňuje pokožku, chrání před suchostí, zabraňuje tvorbě zarudnutí a podráždění.

Extrakt heřmánku – vzhledem k obsahu azulenu, chamazulenu, bisabololu a flavonoidů má výrazné protizánětlivé a antiseptické vlastnosti.

Polysorbát 20 je přírodní měkký emulgátor, který díky svému přírodnímu původu je ideální pro použití v dětské kosmetice a přípravcích na citlivou pleť. Není toxický. Jádrem sorbitolu je látka se sladkou chutí, odvozená od různých druhů ovoce a mastných kyselin z kokosového oleje. Hydratuje, má zklidňující účinek na citlivou pokožku se sklonem k podráždění. Je to měkké pěnivé činidlo, jemně odstraňuje nečistoty z pokožky.